Dataförbud :( :( :(

Heej! :(

Jag har inte kunnat blogga för att jag fick dataförbud för att jag inte gör mina läxor :( Mamma är på affären men hon kommer typ snart hem.



Ciao!

Prao - dag 1

Heej! :D

Den här veckan har jag prao på sliperiet med Clara :) Vi fick vara med på ett möte, sätta upp affisher på stan, intervjua varann till Wall Of Fame och sen kom det en tjej från typ parkskolan som intervjuade alla.

Vi skulle äta lunch med Rebecka men vi fick lunch typ 11 och hon fick det 1 :(

Jag ska iaf försöka skriva om praoen varje dag om nån vill veta...

Vi ska få ledigt nån dag för att vara med att arrangera UKM på fredag kväll och typ hela lördagen :)



Här praoar Jag och Clara :D

Ciao!


Filmkväll!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2506011/fantasyinmind?claim=29w33s4hh7j">Följ min blogg med bloglovin</a>


Heej! :D


Jag vet att jag har varit dålig på att skriva men ska försöka att bli bättre :)

I lördags så hade jag, Alexandra, Micha, Matilda, Kristin och Emelie filmkväll. Vi såg först på Psalm 21 och sen Drag me to hell. Jag skrek inte alls den här gången :O Fast jag hör ju aldrig att jag skriker men...

Kristin och Emelie skulle inte sova över så dom hann inte ens se hela första filmen :( Vi åt tre påsar popcorn och dan efter så åt vi tre till. Senare på dagen så gick vi till Alexandras hus(hon bor i en lägenhet och huset till typ den 15:e) och skulle dansa dansmatta. (Det var när Matilda gått) Men skivan till dansmattan var i lägenheten :(

Jag älskar iaf Alexandras katter!



Dom heter Bella och Kakan. Bella är den mörkare(och är Alexandras) och den mer vita är Kakan(och är Alexandras lillebror Andreas) Dom är asgulliga!

Ciao!

RSS 2.0