Hej!

Idag så låg jag i sängen tills typ 4:) Så jag är typ astrött idag och senare ska jag va med Kristin men jag kommer typ inte orka göra nått. Men iaf... Har typ inte gjort så mkt förutom att sitta vid datorn idag ;) Men nu ska ta å duscha så..

Bye!


Äntligen!!

Hejhej!

Vet att jag inte lagt upp nått på ett tag men vi har inte haft internet :( Det var ashemskt!! Men iaf... För ett tag sen så följde jag med Kristin till Sollefteå. Det var kul men lite drygt när hon och hennes brorsa bråkade:) När vi gick på stan så var typ inget öppet förutom ett Café. Fast de va ju på en söndag oxå så:)

I onsdags så sovde Micha å Alexandra över hos mig:) Vi såg på Alla Scream-filmerna;) Det var askul när Micha och jag skulle skrämma Alexandra. Jag stog utanför toalettdörren när hon kom ut och sen när vi skulle gå upp så hade Micha satt sig på huk vid byrån och det visste inte jag så både Alexandra och jag blev rädd.. haha:) Men annars har jag typ sett på film å tv och haft astråkigt!

Idag så åkte jag och min syrra Alexandra ner till min morbror och spela Singstar och Guitarhero. Det är egentligen min morbror tjejs. Dom är hos henne nu och hon bor i Lycksele så Alexandra tar hand om deras katter:) Men iaf så gick det inte så bra för mig på både Singstar och GuitarHero. Men jag vann iaf för det mesta över Alexandra!! Hehe...

Jag funderar på att skriva en berättelse på BDB men är inte helt säker... Några tips på vad den skulle kunna handla om??

Bye for now!

Heej...då

Ska åka och bada med Kristin idag:) Jag kommer nog bara att gå ut en bit. Och det kommer säkert vara kallt! Fast jag tycker att det är kallt när ingen annan tycker det så... Hejdå!


Jag har...

Jag har precis börjat på min blogg :) Jag har varit uppe hela natten och är astrött! Jag har suttit vid datorn ganska länge nu. Fast... de är typ de ända jag har gjort idag förutom att se på tv/film och äta mat och glass. Men nu får jag inte sitta vid datorn längre :(


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0